Everything changes

Har ni tänkt på att hästvärlden förändras?
Det som förut var NH har växt och mycket mer fylls under den kategorin än vad det tidigare gjorde. Vissa har tagit avstånd från den ursprungliga NH:n och många har tagit fram sina egna metoder inom naturlig hästhållning.
 
Barfotarörelsen, eller "barfotasekten" som vissa vill kalla den, växer och fler får kunskap och intresse för hovar och hur allt hänger ihop. Framför allt; fler inser att hästarna inte behöver järnskor.
 
Hela den naturliga hästhållningen ökar, växer, breder ut sig. Fler väljer lösdrift framför uppstallning, fler väljer pälsboll istället för häst med täcke, fler väljer fri tillgång på grovfoder än portionsutdelningar x antal gånger per dag, fler väljer bort kraftfodret för att det egentligen inte behövs, fler väljer naturliga läkemedel istället för starka receptbelagda. 
 
 
"Dom traditionella hästmänniskorna är dom som har sin häst på box, med täcke och järnskor, som ger hästen kraftfoder men inte fri tillgång på grovfoder. Dessa människor har inte velat eller kunnat ta del av dom senaste 10 årens forskning."
 
 
/ Klara


Kommentarer
Shireelin

Det är ju tur att det går på rätt håll iallafall! Även om man önskar att fler kunde få upp ögonen för bättre metoder och hästhållning än den traditionella snabbare!

Svar: Precis! :)
Klara och Rebecca

2013-03-29 @ 18:01:28
URL: http://shireelin.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0