Gårdagens

Red Liesma runt Fallet igår, hon har lugnat ner sig lite i psyket faktiskt men det märks att vi inte är lika samspelta efter 2 månaders vila. Vi uppfattar inte dom minsta signalerna från varandra. Iallafall så joggade vi en del, men korta sträckor, det kändes okej att börja med det redan nu och det hjälper till att hålla Liesma kvar på jorden. Hoppade av och lät henne gå lös sista biten hem.
 
Här kör vi båda på barfota!
 
Ser ni att sprickan blir mindre och mindre? :D
 
Med Nasse tänkte jag miljöträna och drog fram en pressening och en träskiva. Hon gick över utan att tveka! Tyvärr så gick hon orent med h.f. i höger varv när hon travade iväg en bit. Misstänker att en hovböld är på väg eller att hon gjort illa sig i hagen eftersom hon hade ett litet sår på kotan. Inte varm eller svullen, vi tar nog lugna promenader i helgen och ser om det blir bättre, lägger nog in miljöträning också. Rörelse påskyndar läkning.
 
Nasse var även lite mallig för hon fick stå lös i stallet med dörrarna öppna som dom andra hästarna, vilket hon aldrig fått göra förut eftersom hon inte kunnat stå stilla. Nu stog hon blixtstilla och rörde sig inte en millimeter!
 


Kommentarer
Elinpelin

Duktig bruden är, hon står som en värsta modell! <3

Svar: Jag tror att hon var en Victorias secret modell i ett tidigare liv...
Klara och Rebecca

2013-05-05 @ 16:17:14
URL: http://elinnpersson.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0