Blomprotest från Kittel

Dressyrstjärnan Patrik Kittel har lämnat in en prostest angående blommor runt dressyrbanan i torsdags. När ryttarna provred på tävlingsbanan så var bara 1/3 av blomdekorationerna utplacerade och när det sedan var dags för programridningen så var det flera hästar som blev tittiga och skyggade. Tydligen så ska ryttarna få rida en gång innan tävling på banan så som den ska vara under tävlingen och anledningen till Patriks protest är alltså att det var fler blommor under tävlingen än under provridningen. 
 
 
Jag tycker att hästar på den nivån borde vara vana med sånna saker och inte flippa ur för att det finns en extra blomma här och där? Och om hästarna nu inte klarar av extra blomkrukor så är det nog allt dags att tänka till om inte miljöträning vore en bra grej. Jag skulle tycka att det var pinsamt att rida på Grand Prix nivå om hästen inte ens klarar att passera ett nytt föremål.
 
Hoppryttarna på den här nivån hoppar inte tävlingsbanorna innan start, deras hästar får inte gå in på banan och vänja sig en gång vid alla konstiga hinder innan tävling, men dom hoppar ändå. Jag kan med handen på hjärtat säga att Liesma inte hade brytt sig, vare sig om det var 1 blomkruka eller 10 blomkrukor.
 
 
http://www.hippson.se/blogs/ghs-2013/hastarna-skramda-patrik-lamnade-in-blomprotest.htm


Kommentarer
Myggan

Tänkte precis samma sak när jag såg det där :P
Men det är klart, en häst som står i en box hela dagarna får nog inte se så mycket blommor i sina liv...*host*
För självklart måste de stå i en box, går de i hagar med andra hästar kan de ju skada sig. Och då kan de inte tävla. Och får de någonsin gå i en hage så är det ju en stor och fin hage med "naturlig" miljö i.
Haha känner att sarkasmen är på topp :')

Svar: Hahah jag förstår dig till 100!! Synd om dom att dom aldrig får vara just det dom är, hästar :/
Klara och Rebecca

2013-04-28 @ 19:46:48
URL: http://nordwest.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0